Učinite da Vaša kuća postane dom…

Mi vjerujemo u onu narodnu da ''kuća bez zavjese nije dom'' tj. smatramo da nema toplinu i udobnost koju joj ovaj (na prvu pomisao) mali element u enterijeru daje.

• RAZLIČITE ZAVJESE ZA RAZLIČITE STILOVE

Postoje stilovi u načinu uređenja koji su nezamislivi bez ovog dodatka. Tu spadaju klasični i rustični stil u koji se uklapa većina modela, a posebno oni neutralnih boja. Međutim, zavjese žarkih boja ili zavjese sa prugicama (STRIPES) razigravaju prostor i vrlo su pogodni za savremene dnevne boravke, kao i tinejdžerske spavaće sobe, gdje se lako kombinuju sa dodacima u bojama sličnog intenziteta. Da bismo Vam pomogli pri odabiru naša ponuda zavjesa biće sortirana(za sada) u 3 grupacije:

• BASIC
• STRIPES
• LUXURY

BASIC kolekcija predstavlja zbir univerzalnih, klasik zavjesa koje se zbog svoje svedenosti uklapaju u većinu domova. Unutar nje se izdvaja posebna grupa zavjesa sa šifrom ''WHITE''. Riječ je o bijelim zavjesama kojima su prozračnost i mnogo svjetlosti na prvom mjestu.

STRIPES kolekcija predstavlja kolekciju različitih materijala, stilova i boja koje povezuje jedna zajednička osobina- motiv pruga. Vertikalne prugice izdužuju prostor, te su ovakve zavjese pogodne za prostore sa niskim plafonima koji će sa ovim dodatkom postati mnogo elegantniji. Horizontalne pruge posebno predlažemo za spavaće sobe, ali i za razne prostore kojima je potreban novi dodatak dinamičnosti.

LUXURY je kolekcija koju čine kvalitetna i visoko otporna platna koja uglavnom predstavljaju drapere ili blackout-e. Ona imaju ulogu potpunog zamračenja i visoke dekoracije u prostoru. Mogu da se kombinuju sa različitim tanjim zavjesama (iz prethodne dvije kolekcije), ali i da stoje samostalno.


Zato, trk na kolekcije do nove DEKORativne vijesti!

Vaše,

Vesna i Jovana